Depresyona Karşı Mum: Lavanta Kokulu ve Ametist Taşlı Özel El Yapımı Mum

Orijinal fiyat: ₺500,00.Şu andaki fiyat: ₺300,00.

El yapımı ve doğal ürünler.

24 saat içerisinde kargo.

14 gün içerisinde kolay iade ve değişim.

PayTR altyapısıyla %100 güvenli ödeme.

Depresyona karşı mum ile mücadele edin! Muhteşem lavanta kokusunun büyüsü ve ametist taşlarının karşı koyulamaz cazibesi ile %100 doğal ve tamamen el yapımı olarak hazırlanmış bu özel mumu çok seveceksiniz. 

Evinize hem güzel bir koku hem de güzel bir enerji katmak ister misiniz? O zaman ametist ve lavantalı dekoratif meditasyon mumu tam size göre! Bu özel mum, %100 soya wax ile hazırlanmış olup içerisinde ametist taşı ve lavanta çiçeği bulunmaktadır.

Ametist taşı, pozitif enerji veren, stresi azaltan, öfke kontrolü sağlayan ve göz sağlığına iyi gelen bir doğal taştır. Lavanta çiçeği ise rahatlatıcı, sakinleştirici, uyku düzenleyici ve antiseptik özelliklere sahiptir. Bu iki harika malzemenin bir araya gelmesiyle oluşan ametist ve lavanta mumu, evinizde huzur ve mutluluk yaratırken aynı zamanda sağlığınıza da katkıda bulunacaktır.

Ametist ve lavanta mumunu istediğiniz odada yakabilir, hoş kokusunu ve mor ışıltısını hissedebilirsiniz. Ayrıca bu mumu sevdiklerinize de hediye edebilir, onların da hayatına renk katabilirsiniz

Depresyona karşı mum, anksiyeteye iyi gelen ve durugörünüzün açılmasına yardımcı olacak Ametist ve Lavanta Mumunu meditasyonlarınızda da kullanabilirsiniz.

Güvenliğiniz için: Yangına karşı dikkatli olun. Tutuşabilen cisimlerden, çocuklardan ve evcil hayvanlardan uzak tutunuz. Yanma havuzunu temiz tutunuz. Sıcak bir muma asla dokunmayın veya hareket ettirmeyin. Halı, kilim, ahşap vs. gibi yanıcı maddelerin üzerinde yakacaksanız 1.5 cm kaldığında yanmayı durdurunuz, bütün mum çeşitlerini beton, seramik, kalın cam gibi ısı geçirmeyen maddelerin üzerinde kullanmanız tavsiye edilir. 

Kullanma Talimatı: Mumunuzu uzun süre temiz kullanabilmek için ilk yakımda üst katmanın tamamen erimesine izin verin ve sonraki yakımlarınızda fitilin siyahlaşan kısmını kesip yakıma devam ederseniz hem is oluşumundan kurtulmuş olur hem de kaliteli bir ışık elde etmiş olursunuz.

Fotoğrafta bulunan ürün ve içerisinde yer alan malzemeler dışındaki taş, çiçek, süs eşyası vb. gibi malzemeler ürüne dahil değildir. Tüm fotoğraflar Mum Evim tarafından çekilmiş olup ürünler Mum Evim tarafından üretilmiştir. Her ürün orijinal ve el yapımı olduğu için taş boyutları ve şekilleri farklılık gösterebilir.

Değerlendirmeler

Henüz değerlendirme yapılmadı.

“Depresyona Karşı Mum: Lavanta Kokulu ve Ametist Taşlı Özel El Yapımı Mum” için yorum yapan ilk kişi siz olun

Good quality.Good service.The product is firmly packed.Very fast delivery.Very well worth the money.

Depresyona Karşı Mum
Depresyona Karşı Mum: Lavanta Kokulu ve Ametist Taşlı Özel El Yapımı Mum
Sohbet
💬 Yardıma ihtiyacınız var mı?
Mum Evim'e Hoş Geldiniz
Merhaba 👋
Size nasıl yardımcı olabilirim?